1. RTU021: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo ja vanuse järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-5, 6-9, 10-13, ..., 70-74 (16)
    4. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  2. RTU022: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja rahvuse järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Rahvus: Rahvused kokku, Eestlane, Mitte-eestlane, (3)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  3. RTU023: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja leibkonnaliikme netosissetuleku järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Leibkonnaliikme netosissetulek: Sissetulekud kokku, Kuni 250 EUR kuus, 251-500 EUR kuus, Üle 500 EUR kuus, (4)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  4. RTU024: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja suhtelise vaesuse piiri järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Ekvivalentnetosissetulek: Sissetulekud kokku, Alla suhtelise vaesuse piiri, Vaesuspiiril, Üle suhtelise vaesuse piiri, (4)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  5. RTU025: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja asustusüksuse liigi järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Asustusüksuse liik: Asustusüksuse liigid kokku, Linnaline asula, Maa-asula, (3)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  6. RTU026: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja piirkonna järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Piirkond: Eesti kokku, Põhja-Eesti, Lääne-Eesti, Kesk-Eesti, ..., Lõuna-Eesti (6)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  7. RTU027: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja kehamassiindeksi (KMI) järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. KMI: KMI kategooriad kokku, Alakaal, Normaalkaal, Ülekaal, Rasvumine (5)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  8. RTU028: Laste keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja vanema haridustaseme järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Poisid ja tüdrukud, Poisid, Tüdrukud, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, (3)
    4. Vanema haridustase: Haridustasemed kokku, Kuni põhiharidus, Keskharidus, Kõrgharidus, Magistri- või doktorikraad (5)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  9. RTU029: Täiskasvanute keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja haridustaseme järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 18-64, 65-74, (3)
    4. Haridustase: Haridustasemed kokku, Kuni põhiharidus, Keskharidus, Kõrgharidus, Magistri- või doktorikraad (5)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)