Tagasi üles

Tervisestatistika ja terviseuuringute andmebaas

The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Vali tabel
You are now in the first main page of PxWeb, where the goal is to select a table. You may find your table by seach or by drilling down in the menu three.
  1. RTU021: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo ja vanuse järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-5, 6-9, 10-13, ..., 70-74 (16)
    4. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  2. RTU022: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja rahvuse järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Rahvus: Rahvused kokku, Eestlane, Mitte-eestlane, (3)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  3. RTU023: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja leibkonnaliikme netosissetuleku järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Leibkonnaliikme netosissetulek: Sissetulekud kokku, Kuni 250 EUR kuus, 251-500 EUR kuus, Üle 500 EUR kuus, (4)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  4. RTU024: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja suhtelise vaesuse piiri järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Ekvivalentnetosissetulek: Sissetulekud kokku, Alla suhtelise vaesuse piiri, Vaesuspiiril, Üle suhtelise vaesuse piiri, (4)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  5. RTU025: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja asustusüksuse liigi järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Asustusüksuse liik: Asustusüksuse liigid kokku, Linnaline asula, Maa-asula, (3)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  6. RTU026: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja piirkonna järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. Piirkond: Eesti kokku, Põhja-Eesti, Lääne-Eesti, Kesk-Eesti, ..., Lõuna-Eesti (6)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  7. RTU027: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja kehamassiindeksi (KMI) järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, 18-64, 65-74 (5)
    4. KMI: KMI kategooriad kokku, Alakaal, Normaalkaal, Ülekaal, Rasvumine (5)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  8. RTU028: Laste keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja vanema haridustaseme järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Poisid ja tüdrukud, Poisid, Tüdrukud, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 2-9, 10-17, (3)
    4. Vanema haridustase: Haridustasemed kokku, Kuni põhiharidus, Keskharidus, Kõrgharidus, Magistri- või doktorikraad (5)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)


  9. RTU029: Täiskasvanute keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja haridustaseme järgi

    Muudetud: 8.06.2017

    1. Toiduaine: Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai, Sai, peenleib, Riis, makaronid - keedetud kujul, Pudrud (prae lisandid, manna, tatar) - kuivaine, ..., Alkohoolsed joogid (49)
    2. Sugu: Mehed ja naised, Mehed, Naised, (3)
    3. Vanus: Vanuserühmad kokku, 18-64, 65-74, (3)
    4. Haridustase: Haridustasemed kokku, Kuni põhiharidus, Keskharidus, Kõrgharidus, Magistri- või doktorikraad (5)
    5. Kogus: Grammid, Portsjonid*, (2)

Tervise Arengu Instituut
Paldiski mnt 80, 10617 Tallinn / tel 659 3900 / e-post tai@tai.ee