Tagasi üles
The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Vali muutujad

RTU023: Keskmine toitude tarbimine nädalas soo, vanuse ja leibkonnaliikme netosissetuleku järgi

Vali muutujad

8.06.2017
gramm, portsjon
Rahvastiku toitumise uuring 2014
Tervise Arengu Instituut
RTU023
Mõisted ja metoodika
rtuinfo
Now you have come to the page, Choose variable. This page give you the oportunity to select which variables and values you want to display in your result of the table. A variable is a property of a statistical unit. The page is divided into several boxes, one for each variable, where you can select values by click to highlight one or more values. It always starts with the statistics variable which is the main value counted in the table.
Märgi soovitud muutujad ja vali, kas tahad tabelit näha ekraanil või see failina alla laadida. Sümboliga * tähistatud muutujatest tuleb valida vähemalt üks väärtus. Abiinfo
Field for searching for a specific value in the list box. This is examples of values you can search for.Leib, täistera-seemneleib, sepik, terasai , Sai, peenleib , Riis, makaronid - keedetud kujul ,

Valitud 0 kokku 49

Valitud 0 kokku 3

Valitud 0 kokku 5

Valitud 0 kokku 4

Valitud 0 kokku 2

Valitud lahtrite arv:
(suurim lubatud arv on 800 000)

Ekraanil ei saa korraga vaadata üle 6 000 rea ja 80 tulba

Valitud lahtrite arv ületab suurimat lubatud arvu 800 000

Märkused:

Mõisted ja metoodika Andmed 24 tunni toiduintervjuude või -päevikute põhjal.
8.06.2017 lisatud valmiskujul putrude tarbimiskogused.
* Alkohoolsete jookide puhul on portsjonite asemel esitatud tarbitud alkoholiühikute arv. 1 alkoholiühik = 10 g etanooli ehk puhast alkoholi
Täpsemat infot toitude jaotuse kohta vt mõistete ja metoodika alt.
Tervise Arengu Instituut
Paldiski mnt 80, 10617 Tallinn / tel 659 3900 / e-post tai@tai.ee