KTU113: Õpilaste hinnang koolitoitlustuse eri aspektidele soo ja kooli asukoha (piirkond, maakond, asustusüksus) järgi
Muudetud:
15.12.2025
- Uuringu aasta: 2024, (1)
- Koolitoitlustuse eri aspektid: Toitlustamise viis koolis (nt iseteeninduslett, portsjonitena laual), Toidu kättesaamise kiirus ja lihtsus (nt trügimine, järjekorrad), Söögisaali seisukord (välimus, lõhn), Sööklatöötajad (tööriietus, suhtlemine), Üldine rahulolu koolilõuna ja selle pakkumisega (5)
- Sugu: Sugu kokku, Poisid, Tüdrukud, Sugu ei ole määratletud, (4)
- Kooli asukoht: Eesti kokku, Põhja-Eesti, Lääne-Eesti, Kesk-Eesti, ..., Maaline (24)
- Hinnang: Madal hinnang ( 1-5 punkti), %, Keskmine hinnang (6-8 punkti), %, Kõrge hinnang (9-10 punkti), %, Keskmine hindepunkt, (4)